O nas

Radi imamo lepo oblikovane predmete - to je ideja, iz katere se je rodil Vivre.

To potovanje smo začeli iz želje, da bi »je ne sais quoi« pripeljali v domove naših strank in z vseh koncev sveta iz veseljem izbiramo izdelke, ki imajo originalen dizajn, so skrbno izdelani in pripravljeni za okrasitev vsakega prostora.

Kot destinacija za kakovost in za predmete, v katere se takoj zaljubite, ponuja Vivre vsakdanji navdih, ki ga potrebujete za izgradnjo življenjskega sloga v skladu z vašimi lastnimi željami.

Vivre pomeni življenje in uživanje v lepoti v vsakem trenutku. Vedno smo pozorni na želje naših strank in na najnovejše trende ter vam prinašamo veliko različnih predmetov raznovrstnih stilov v obliki dnevnih zbirk.

Kdo smo?

Smo mlada in navdušena ekipa z bogatimi izkušnjami v maloprodaji, ki je pripravljena okrasiti čim več domov.

Svojo pot smo začeli leta 2012 in smo že zdaj največja in najbolj priljubljena spletna trgovina v Srednji in Vzhodni Evropi, ko gre za pohištvo, tekstil in dekoracije.

Navdihujemo in okrašujemo domove v devetih državah, kar pomeni, da… več kot 100 milijonov ljudi v Evropi uživa v naših zbirkah.

Dostavili smo že več kot 4 milijone naročil, kar pomeni 4 milijone paketov, polnih sreče.

V našem portfelju imamo več kot 1.000 blagovnih znamk, pravi univerzum navdiha.

Dnevno nudimo našim strankam več kot 150 tisoč izdelkov, v katere se je zlahka zaljubiti.

Vivre

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.