O nas

Radi imamo lepo oblikovane predmete - to je ideja, iz katere se je rodil Vivre.

To potovanje smo začeli iz želje, da bi »je ne sais quoi« pripeljali v domove naših strank in z vseh koncev sveta iz veseljem izbiramo izdelke, ki imajo originalen dizajn, so skrbno izdelani in pripravljeni za okrasitev vsakega prostora.

Kot destinacija za kakovost in za predmete, v katere se takoj zaljubite, ponuja Vivre vsakdanji navdih, ki ga potrebujete za izgradnjo življenjskega sloga v skladu z vašimi lastnimi željami.

Vivre pomeni življenje in uživanje v lepoti v vsakem trenutku. Vedno smo pozorni na želje naših strank in na najnovejše trende ter vam prinašamo veliko različnih predmetov raznovrstnih stilov v obliki dnevnih zbirk.

Kdo smo?

Smo mlada in navdušena ekipa z bogatimi izkušnjami v maloprodaji, ki je pripravljena okrasiti čim več domov.

Svojo pot smo začeli leta 2012 in smo že zdaj največja in najbolj priljubljena spletna trgovina v Srednji in Vzhodni Evropi, ko gre za pohištvo, tekstil in dekoracije.

Navdihujemo in okrašujemo domove v devetih državah, kar pomeni, da… več kot 100 milijonov ljudi v Evropi uživa v naših zbirkah.

Dostavili smo že več kot 4 milijone naročil, kar pomeni 4 milijone paketov, polnih sreče.

V našem portfelju imamo več kot 1.000 blagovnih znamk, pravi univerzum navdiha.

Dnevno nudimo našim strankam več kot 150 tisoč izdelkov, v katere se je zlahka zaljubiti.

Vivre

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme , merjenje uporabe platforme , napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.