O nas

Radi imamo lepe stvari. Želeli smo zgraditi podjetje začenši prav iz tega. Vivre je start-up podjetje, lansirano v Romuniji aprila 2012 z namenom ustvariti spletno destinacijo za kakovost in dober okus. Iščemo izdelke po celem svetu, ki nas navdihujejo in vam jih ponujamo po dostopnih cenah.

Smo mladi, vendar polni izkušenj. Vivre je podprt z ekipo, ki se več kot 10 let že ukvarja s trgovino na drobno, logistiko in spletnim trgovanjem. Zaobljubili smo se uporabiti vse, kar smo se naučili, da bi spremenili ustaljeni dizajn v Romuniji. Cilj podjetja Vivre je ponuditi strankam še več, boljše in lepše.

Monica Cadogan - CEO Vivre Deco

"Vsakič, ko pomislim na Vivre, moje srce poskoči od veselja: to je umetnost, nasmeh in vendarle resnost. Ideje in predmeti, ki govorijo, tako bi opredelila besedo design."

Monica Cadogan
CEO Vivre Deco

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.