Bodite prvi, ki boste izvedeli za novosti o Black Friday,
naročite se na naše e-novice!

S prijavo izjavljam, da se strinjam s Pravili in Pogoji poslovanja

BLACK FRIDAY: STE VEDELI?

Čeprav slavni Črni petek sprva ni narekoval velikega nakupovalnega dogodka, ampak se je skliceval na ameriško finančno krizo iz leta 1859, se je počasi spremenil v največji dan za mrzlično nakupovanje in prodajo z visokimi popusti. Zdaj Black Friday označuje začetek praznično nakupovalne sezone in vsako leto postavlja nove rekorde.
Ker so nam všeč lepe stvari in želimo prinesti radost v domove vseh naših strank, smo v Vivre vedno del te igre.

NASVETI IN TRIKI

Ker sta dober okus in kakovost najpomembnejša pri zadovoljevanju potreb naših strank, se vsako leto trudimo ponuditi najlepše in najbolj enostavne nakupovalne izkušnje.
Zato, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi ponudbami, je pomembno, da poznate nekaj bistvenih stvari o mehanizmu spletne trgovine Vivre:

  • Ustvarite račun na spletni strani in se prijavite na naše e-novice, da boste prvi odkrili aktualne ponudbe.
  • Poskrbite, da ste shranili pravilen naslov za dostavo in vse kontaktne podatke natančno preverili!
  • Pripravite se na veliko Black Friday pustolovščino!

Ne pozabite! Radi imamo lepe stvari, ki so dobro narejene in ko gre za izdelke, so najpomembnejši trije koncepti: lepota, umetnost, navdih.

BLACK FRIDAY NA VIVRE - Tri dni (od 22. do 25. novembra 2018) so naše stranke lahko izbirale med več kot 40.000 edinstveno lepimi izdelki, ki jih je z vsega sveta prineslo več kot 1.000 dobaviteljev, s popusti do - 90%.

UPS! NEKAJ POTRPLJENJA! Black Friday? Zdaj? Ni ravno pravi trenutek, AMPAK ne dovolite, da vas to odvrne! Na Vivre lahko VEDNO najdete lepe stvari, ki so popolne za vse vaše potrebe.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.