Bodite prvi, ki boste izvedeli za novosti o Black Friday,
naročite se na naše e-novice!

S prijavo izjavljam, da se strinjam s Pravili in Pogoji poslovanja

BLACK FRIDAY: STE VEDELI?

Slavni Black Friday, katerega so prvotno povezovali z ameriško finančno krizo iz leta 1859, se je kasneje spremenil v največji dan s čudovitimi popusti. Zdaj Black Friday označuje začetek praznično nakupovalne sezone in vsako leto postavlja nove rekorde!
Ker so nam všeč lepe stvari in želimo prinesti radost v domove vseh naših strank, smo v Vivre vedno del te igre.

PRIPRAVITE SE NA BLACK FRIDAY 2022
Ker sta dober okus in kakovost najpomembnejša pri zadovoljevanju vaših potreb, se vsako leto trudimo ponuditi še bolj posebne izdelke. Zato, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi ponudbami, je pomembno, da sledite tem korakom: - Ustvarite račun na spletni strani in se prijavite na naše e-novice, da boste prvi odkrili aktualne ponudbe. - Poskrbite, da ste shranili pravilen naslov za dostavo in vse kontaktne podatke natančno preverili! - Pripravite se na veliko Black Friday pustolovščino!

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.