Začetna stran O nas

O nas

od vivreblog
O nas

We are an online destination for quality and taste in home, decor, and lifestyle, and we want to share a bit of our daily joy.

Smo spletna destinacija za kakovostno in okusno urejenost doma, za dekor in življenjski slog, z vami delimo pa tudi del našega vsakdanjega veselja.

Z navzočnostjo v devetih državah in z izkušnjami, pridobljenimi v sedmih letih delovanja, naši strokovnjaki z veseljem pritegnejo vašo pozornost s koristnimi nasveti in informacijami, ki vam bodo v pomoč pri iskanju navdiha, katerega potrebujete!

Ker so nam je všeč lepe stvari, skrbno izbiramo impresivne kose pohištva, igrive dekoracije in predmete, ki naredijo vaš dan lepši in vam pomagajo zgraditi življenjski slog po vaših željah.

Na tisoče izdelkov pričakuje, da jih odkrijete in z njimi okrasite vaš dom!

Navdih iščemo na vseh koncih sveta skozi množico stilov in jih promoviramo v obliki dnevnih zbirk.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov. DA, STRINJAM SE Kliknite tukaj za več podrobnosti.