Začetna stran Vivre lansira Veliko Znižanje

Vivre lansira Veliko Znižanje

od Andrei Mirea
Vivre lansira Veliko Znižanje

Vivre nadaljuje s svojimi jesenskimi akcijami in 22. oktobra prične s ponudbo Veliko Znižanje, s popusti do 70% na več tisočih izdelkih, večinoma motivirano s strani odprtosti kupcev za spletno nakupovanje in podvojeno z naraščajočim zanimanjem za notranjo opremo.

Izbor izdelkov z nizkimi cenami bo sestavljen iz najbolj priljubljenih kategorij, ki so na voljo na spletni strani – pohištvo, tekstil in svetila – ter namenjen popolni preobrazbi doma s proizvodi, ki ustrezajo vaši osebnosti.

Kampanja bo na voljo od 22. do 28. oktobra hkrati v vseh 9 državah, v katerih Vivre deluje: Romunija, Bolgarija, Madžarska, Slovaška, Slovenija, Češka, Hrvaška, Poljska in Grčija.

Če so pred nekaj leti potrošniki neradi kupovali pohištvo po spletu in so si privoščili večinoma le dekoracije, zdaj pri Vivre trdijo, da je povpraševanje po velikih kosih pohištva v porastu.

Število spletnih naročil iz kategorije pohištva se je v primerjavi z istim obdobjem lani povečalo za 30%, največje povečanje pa je opaziti pri pohištvu za dnevne sobe – kavči in fotelji – sledijo kosi kuhinjskega pohištva – jedilniške mize in stoli.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov. DA, STRINJAM SE Kliknite tukaj za več podrobnosti.