Začetna stran ZAČENJA SE BLACK SALE NA VIVRE

ZAČENJA SE BLACK SALE NA VIVRE

od Andrei Mirea
ZAČENJA SE BLACK SALE NA VIVRE

Vivre začne jesenska znižanja z Black Sale!

Od srede zvečer 9. oktobra do 14. oktobra do 12.00 ure bo na voljo več deset tisoč izdelkov za promocijske ponudbe vseh kategorij, ki so prisotne na spletni strani: pohištvo, kuhinjska posoda, svetila, kopalniški dodatki, preproge, tekstil za dom in dekoracije.

Obljuba, ki jo nameravamo obdržati od začetka je, da vam bomo zagotovili spletno destinacijo, kjer boste našli pohištvo in dodatke, ki ustrezajo vaši osebnosti.

Izbor izdelkov z nizkimi cenami je izbran med več kot 5.000 kavči in fotelji, 3.000 posteljninami in posteljnimi prekrivali, približno 8.000 preprogami, 7.000 svetili in več kot 20.000 dekoracijami za dom in vrt, ki so na spletni strani konstantno na voljo.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov. DA, STRINJAM SE Kliknite tukaj za več podrobnosti.