Moj račun

Prijavite se lahko z nekaj preprostimi koraki: kliknite povezavo “Prijava“ ter vnesite e-poštni naslov in želeno geslo ali prek svojega Facebook računa z dostopom do “Prijavite se s Facebookom“.

Kategorije: Moj račun

Priporočamo, da si pred oddajo naročila ustvarite Vivre račun. S tem boste imeli stalni dostop do svojih naročil in rokov dostave, odložiti boste lahko rok dobave, kot tudi možnost, da zahtevate brezplačno vračilo izdelkov iz vašega računa, prekličete naročila ali spremenite število naročenih izdelkov ter naslov za dostavo ali si prenesete račune.

Kategorije: Moj račun

Kliknite “Prijava“ in “Ste pozabili svoje geslo?“ ter vnesite e-mail, s katerim ste se prijavili. Sistem bo ustvaril novo geslo in ga poslal na vaš e-poštni naslov.

Kategorije: Moj račun

Če želite izbrisati svoj račun, v skladu z uredbo GDPR, vas prosimo, da pošljete zahtevo za izbris računa/osebnih podatkov na e-naslov [email protected].
Vašo zahtevo bodo čim prej naslovili in rešili naši sodelavci, pristojni za varstvo osebnih podatkov.

Kategorije: Moj račun

Ena točkaje enaka 1 EUR in jo je mogoče uporabiti za nakup izdelkov s spletne strani www.vivre.si. V računu si jih lahko ogledate v zavihku “Vivre točke”.

Točke lahko predstavljajo do 30% vrednosti naročila.

Kategorije: Moj račun

Točke Vivre imajo veljavnost 3 mesece in bodo samodejno uporabljene pri vašem naslednjem naročilu. Te kreditne točke lahko pridobite pod naslednjimi pogoji:
– za naročnino na e-novice boste samo enkrat prejeli 10 kreditnih točk Vivre;
– za zaključeno prvo naročilo vsakega prijatelja, ki ga priporočite, boste prejeli 10 kreditnih točk Vivre;
– za nakup izdelkov s spletne strani www.vivre.si boste po plačilu naročila prejeli Vivre točke v vrednosti 3% cene izdelkov.

Točke Vivre se dodelijo tudi za izdelke, ki jih prodajajo in dostavljajo naši partnerji Vivre Marketplace, vendar jih je mogoče uporabiti samo pri nakupu izdelkov, ki jih prodaja in dobavlja Vivre.

Točke lahko predstavljajo do 30% vrednosti naročila.

Kategorije: Moj račun

Ne. Vsak član skupnosti Vivre ima lahko samo en račun. (glej 9.1.4.)

Kategorije: Moj račun

Load More

Na Vivre.si