Vračilo

Izdelek imate možnost vrniti v 14 dneh od dneva dostave naročila, neposredno z vašega računa stranke, z dostopom do razdelka »Vračilo«, z izbiro ustreznih izdelkov s prikazanega seznama in izpolnitvijo spletnega obrazca za vračilo.
Ko sprovedete postopek, vas bo poklical predstavnik kurirske družbe GLS za prevzem paketa.
Vrnjeno blago naj bo poslano pakirano v trdnem paketu, da se prepreči škoda, na naslov: Soseaua Giurgiului nr. 321, sektor 4, Bucuresti.
Podatki morajo biti pravilni, tako da se njihova obdelava in plačilo izvedeta pravočasno.
Za izdelke, na katerih so bili izvedeni nepooblaščeni posegi, tiste, ki kažejo sledi obrabe ali prekomerne uporabe, praske, napake, udarnine, mehanske ali električne udarce in tiste, ki jim primanjkuje delov, si pridržuje pravico, da jih ne sprejmemo.
V primeru izdelkov, ki jih prodaja in dostavlja Vivre Deco, naročnik krije stroške dostave za vrnjene izdelke, ki si jih lahko ogledate v računu stranke in se lahko razlikujejo glede na število, velikost in/ali težo vrnjenih izdelkov. Partnerji Vivre Marketplace lahko ponudijo kritje stroškov dostave za vrnjene izdelke (ne glede na razlog za vračilo, razen v primerih zlorabe) v skladu z lastno politiko vračila. Pogoji vračila so predstavljeni na strani partnerja, v razdelku Vračilo in garancija, do katerega lahko dostopate s klikom na ime partnerja na strani izdelka, ki ga želite vrniti.
Prevzem vračila in organizacijo prevoza upravlja partner skupaj s kurirsko družbo, s katero ima sklenjeno pogodbo.

Kategorije: Vračilo

Da bi zagotovili, da naši izdelki varno prispejo, je potrebno izpolniti obrazec namenjen za vračilo. Na ta način lahko sledimo procesu izdelkov do skladišča in njihovi obdelavi.
Vračilo izdelkov je možno tudi na drugačen način, kot ga ponuja Vivre, vendar v celoti na vašo odgovornost in stroške.

Kategorije: Vračilo

Vsak izdelek lahko vrnete v največ 14 dneh od dneva njegovega prejema.

Kategorije: Vračilo

Izdelkov, kot so spodnje perilo, kopalke ali kozmetika, ni mogoče vrniti, saj lahko ogrozijo zdravje potrošnikov, če niso bili zaprti.

Kategorije: Vračilo

Vrednost vrnjenih izdelkov bo v največ 14 dneh nakazana na navedeni bančni račun.

Kategorije: Vračilo

Load More

Na Vivre.si