Blazinica iz soli Healt 15x25 cm

SKU: 1055728 | Blagovna znamka: Savonia

3.34

Brezplačno vračilo v roku 30 dni

Brezplačna dostavapo državi za naročila
nad 65 EUR.

 • Opis izdelka

  Opis

  • Blazinica iz soli Savonia je pakirana v visokokakovostno tekstilno vrečko.
   Solna blazinica se lahko uporablja kot vroča kompresa ali hladna kompresa. Sol, uporabljena v blazinici, je surova sol iz solin Praid. Za zmanjšanje simptomov alergije se lahko vzporedni solno blazinico Savonia namesti in uporablja poleg običajne blazine. Z uporabo vsak večer, bo solna blazinica Savonia losos vidno koristila dihalnemu sistemu. Solna blazinica se segreva v pečici pri najnižji temperaturi ali se položi v zamrzovalnik za pol ure in se jo nato položi 20 minut na obolelo površino.

   Ogrevana solna blazinica Savonia je koristna za:
   - kašelj in bolezni dihal;
   - bolečine v kosteh;
   - bolečine v ledvicah;
   - vnetje ali okužbo ušes;
   - bolečine v hrbtu;
   - krepitev imunskega sistema.

   Hladna solna blazinica Savonia je koristna za:
   - artritis;
   - udarnine;
   - zvine.

  Podrobnosti izdelka

  • Velikost: 15x25 cm (dolžina 25 cm/širina 15 cm)
  • Teža: 0,750 Kg
  • Material: bombaž, 750 g ne-iodizirane soli

  • Vračilo: Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.
 • Informacije

  Zagotovljena kakovost

  Zagotavljamo vam, da je ta izdelek pristen ter da je podjetje Vivre pooblaščeno za prodajo tega izdelka

  Ta izdelek lahko brezplačno vrnete v 30 dneh od prevzema

  Zagotovljena kakovost
 • Savonia

  Ročno izdelani proizvodi so čisto zdravje in to dejstvo razume tudi podjetje Savonia. Odkrili so pravo zlato narave, v obliki cvetov, gline, rastlinskih olj, začimb, zdravilnih zelišč, sadja in eteričnih olj. Tako se je rodila Savonia. Odprli so majhno delavnico v središču gora, natančneje v mestu Gheorgheni, mesto, katerega zapustite z globoko spremenjeno dušo, polno radosti do življenja in zdravja. Dišeče zgodbe o 100% naravnih izdelkih Savonia so za vse, ki imajo radi svoje zdravje. Izbor je zelo raznolik. Ponujajo nenadomestljive izdelke za telo, obraz, lase, roke: 100% naravna mila, 100% naravne solne kopeli, naravne sveče, losjone za telo, 100% naravna eterična olja, organske zobne ščetke, ščetke iz naravnih ščetin za obraz, telo, lase, lesene in keramične posodice za mila, bombažne brisače, spužve Luffa in naravne spužve iz Sredozemskega morja.