Preproga Aurora Grey & Yellow 120x170 cm

SKU: 1128433
Velikost
Dostava:
  • Čas dostave: med 25 Julij - 04 Avgust
Prednosti:
  • 0.61 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
61 99 75 33 RRP ?
Opis
Ta preproga z modernim geometrijskim dizajnom je idealna za ustvarjanje dinamičnega vzdušja in vitalnosti v vsakem prostoru.

Lahko se uporablja na ogrevanih tleh.
Specifikacije
Title
Value
Velikost:
120x170 cm (dolžina 170 cm/širina 120 cm)
Teža:
5.9 Kg
Material:
polipropilen, višina niti: 9 mm
Velikost preproge (cm)
120x170
Oblika preproge
pravokotna
Dokumenti
Zagotovljena kakovost
Zagotavljamo vam, da je ta izdelek pristen ter da je podjetje Vivre pooblaščeno za prodajo tega izdelka
Navodila
Samo ročno pranje.
Flair Rugs
Flair Rugs je britanska blagovna znamka preprog, ustanovljena leta 1984, danes ena izmed vodilnih na trgu v poslovnem svetu. Popoln dizajn je le polovica zgodbe o izdelku; filozofija blagovne znamke je ponuditi svojim kupcem široko paleto skrbno izdelanih preprog, s poudarkom na detajlih. S stilsko prilagojenimi oblikami za vse vrste notranjosti in izjemno različnimi teksturami, presegajo preproge Flair Rugs najnovejše trende, ter so celo ena od blagovnih znamk, ki postavlja trende v Veliki Britaniji in v tujini.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.