• Hitra dostava
  • 3 preostali izdelki
Dostava:
  • Hitra dostava za 1 kosov.
  • Čas dostave: med 05 Julij - 11 Julij
Prednosti:
  • 0.67 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
67 99 104 99 (-35%) ?
Opis
Vzglavnik s spominsko peno.
Blazina Maxima je zelo kakovostna blazina, s centrom (jedro:) iz 100 % spominske pene. Primeren za spanje na hrbtu in na boku.
Spominska pena je zelo elastičen material, NASA izum, ki reagira na težo in toploto, pri čemer telo popolnoma obda. To vam bo omogočilo, da se sprostite in omejite obračanje med spanjem, tako da boste lahko spali udobno.
Prevleka je izdelana iz visoko kakovostnih tekstilnih materialov, antibakterijska in antistatična, nudi prijeten občutek mehkobe in dolgotrajnega udobja. Zaradi zadrge, se lahko odstrani in očisti doma pri temperaturi do 40 stopinj Celzija.
Specifikacije
Title
Value
Velikost:
42x70 cm (dolžina 16 cm/širina 70 cm/višina 42 cm)
Teža:
2.0 Kg
Material:
65% poliester in 35% bombaž, polnilo: 100% spominska pena
Dokumenti
Zagotovljena kakovost
Zagotavljamo vam, da je ta izdelek pristen ter da je podjetje Vivre pooblaščeno za prodajo tega izdelka
Navodila
Garancija: 2 let.
iSleep
Podjetje iSleep se je od nekdaj zelo zanimalo za izdelavo izdelkov, ki ponujajo najboljši možni spanec. Izdelki so se izboljšali, saj se je spoznanje podjetja iSleep o spanju povečalo. Delo z univerzo Wesleyan v Nebraski in pionirji, ko gre za spanje, je ustanovilo raziskovalno skupino za spanje, ameriški raziskovalni institut za spanje, ki je bil leta 1988 prvi neodvisni objekt za raziskovanje zdravega spanca in kako ga doseči. Sledilo je nekaj presenetljivih in pomembnih zaključkov. Kakovost spanja je zelo pomembna za zdravje, iz tega kako dolgo in kako dobro spimo, lahko napovedujejo, kako dolgo lahko živimo. Ugotovljeno je bilo tudi, kateri dejavniki prispevajo k zdravemu spanju in ti dejavniki so bili načrtovani v vzmetnicah iSleep. Združenje ASRI je nadaljevalo delo v prestižnih bolnišnicah in ameriških univerzah. ASRI je razvil spoznavanje strokovnjakov in pacientov po vsem svetu ter zavezo podjetja k širitvi raziskovanja tudi izven svojih izdelkov. Blagovna znamka iSleep je prepričana, da je spanje ključnega pomena za zdravje in nenehno si prizadeva, da bi na trg spravila najboljše spalne vzmetnice za bolj zdravo življenje.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.