Prašek za beljenje zob Alya Proffesional

SKU: 1207466
4.6
5 Mnenja
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.26 Vivre kreditne točke i
  • Količinski popusti za vaše podjetje i
8 99 29 20 RRP ?
Prodano
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Aktivno oglje je skrivna sestavina za naravno beljenje zob, odstranjevanje madežev na zobeh.
Je zdrava in naravna alternativa profesionalnemu beljenju.
Nanesite oglje z mehko zobno ščetko, predhodno navlaženo.
Umivajte si zobe 1-2 minuti, nato izperite.
Prikazane dimenzije so za pakiranje.
Sestavine: aktivno oglje, olje iz pomarančnega semena, natrijev bikarbonat, kokosovo olje, meta.
Glavne sestavine in koristi: aktivno oglje iz organskega kokosa, bentonit, olje iz pomarančnega semena, natrijev bikarbonat, kokosovo olje, metin okus.
Specifikacije
Dimenzije: dolžina 7.2 cm/širina 6 cm/višina 7.3 cm
Teža: 0,090 Kg
Material: Organic Coconut Activated Charcoal, Bentonite, Orange Seed Oil, Sodium Bicarbonate, Coconut Oil, Mint Flavor.
Mnenja
4.6
5 Mnenja
5 Zvezde (4)
4 Zvezde (0)
3 Zvezde (1)
2 Zvezde (0)
1 Zvezda (0)
Podrobnosti izdelka
Vračilo: Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.
Zoe Ayla
Zoë Ayla Roukema in Quinn Roukema so si že od svojih skromnih začetkov leta 2015 prizadevali, da bi osebna nega in dobro počutje postala samoumevna in dostopna. Ko je potovala po svetu, živela v različnih podnebjih in se soočala z vsakodnevnimi okoljskimi obremenitvami, je naša ustanoviteljica Zoë Ayla organske izdelke za osebno nego postavila kot prednostno nalogo. Čas za skrb zase je prej postal življenjski slog in ne rutina. Smo vodilni proizvajalec in distributer prvovrstnih izdelkov za osebno nego in lepoto, ki so na voljo po dostopnih cenah. Z zelo močnimi razvojnimi ekipami za globalno distribucijsko infrastrukturo na trg hitro in učinkovito pripeljemo inovacije in trende. Naš vrhunski izdelek po vsakdanji nizki ceni nam je omogočil tesno partnerstvo z nekaterimi največjimi svetovnimi trgovci. Zoë Ayla s svojim fantom in neverjetno velikim reševalnim psom (King Shepherd) prebiva v čudovitem Montrealu in veliko časa porabi za delo med našimi pisarnami v Los Angelesu, Amsterdamu in Hongkongu.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.