• Hitra dostava
Prednosti:
  • 22.58 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej, nad 100 EUR.
752 99 1249 64 RRP ?
Prodano
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Dimenzije ležišča: 195x140 cm.
2 okrasni blazini sta priloženi.
Višina sedišča: 46 cm.
Sistem z vzmetenjem: elastični jermeni in cik-cak vzmeti.
Vse blazine so opremljene z zadrgo.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 212 cm/širina 94 cm/višina 90 cm
Teža:
76.0 Kg
Material:
ogrodje: masiven les, oblazinjenje: 100% poliester, polnilo sedišča: visoko elastična pena, polnilo blazin za naslon: silikonska vlaka
Barva:
rumena
Podaljšanje
da
Sedežna kapaciteta
3
3D Model / AR (Augumented Reality)
da
Dokumenti
  • Potrebuje montažo: da
  • Priložena navodila za montažo: da
Optisofa
Optisofa je kraj, kjer se ideje, delo in tehnologija spremenijo v majhna umetniška dela. Naša naloga je preoblikovanje vizije v že pripravljeno pohištvo. Pohištvo, ki vam omogoča, da svojemu domu dodate malo topline in udobja. Naša ustvarjalnost, kakovost in pozornost do detajlov imajo vedno isti cilj - ustvariti Dom z velikim "D". Zavedajoč se dejstva, da nam le popolna predanost omogoča ustvarjanje izdelkov, ki so čim bližje popolnosti, dajemo vse od sebe. Z dodajanjem opeke v vaš notranji dizajn želimo z vami ustvariti edinstveno vzdušje. Zanesite se in si uredite svoj prostor z nami!

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.