18-delni namizni set Baita

SKU: 1389760
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 1.19 Vivre kreditne točke i
  • Količinski popusti za vaše podjetje i
39 99 125 03 RRP ?
Prodano
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Specifikacije
Dimenzije: dolžina 1 cm/širina 1 cm/višina 1 cm
Teža: 10.2 Kg
Material: keramika
Barva: večbarvna
Set: 6 velikih krožnikov, vsak P27xV3 cm<Br>6 globokih krožnikov, vsak P21.5xV5.5 cm<br>6 krožnikov za sadje, vsak P19xV2 cm
Villa D'Este
VILLA D'ESTE HOME TIVOLI je blagovna znamka "Galileo Group", vodilne v italijanskem sektorju namiznega pribora. Že več kot 20 let oblačimo vašo mizo in vaš dom. Raziskave, dizajn in kakovost ter skrbna izbira materialov in nenehna analiza tržnih trendov so privedli do tega, da je VILLA D'ESTE HOME TIVOLI revolucionirala koncept namiznega pribora in ga naredila cenovno dostopnega za vse. V celoti so ga v Italiji zasnovali in oblikovali naši strokovni oblikovalci. Neprekinjen ustvarjalni proces, ki nam omogoča predvidevanje trendov, tako da ustvarjamo barvite in inovativne stile za namizni pribor in opremo za dom.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.