Barva
roza
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.38 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
12 99 19 85 RRP ?
Prodano
Opis
Dizajnerski razvlaževalec zraka Cube blagovne znamke WENKO s svojo čudovito modro barvo zagotavlja manj vlage in še boljše vzdušje dobrega počutja! In pri tem, sodoben razvlaževalec zraka se elegantno prilega v kateri koli prostor in ustvari optični vrhunec s svojo trendovsko obliko kocke.
Pameten razvlaževalec zraka je idealno primeren za prostore velikosti do 80 m³. Odstranjevalec vlage vsebuje 1,000 g kalcijevega klorida, ki začne črpati vlago iz okolja takoj po postavitvi. Voda, ki se zbira v razvlaževalcu zraka v prostoru, se lahko kadar koli zanesljivo odčita s pomočjo integriranega indikatorja nivoja vode in je dokaz učinkovitosti sredstva za odstranjevanje vlage WENKO.
Razvlaževalec vlage popolnoma brez elektrike. Črpa vlago iz okolja iz zraka do 3 mesece.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 16.5 cm/širina 16.5 cm/višina 15.7 cm
Teža:
1.4 Kg
Material:
plastika (ABS), kalcijev klorid
Barva:
roza
Mnenja
4.00
1 Mnenja
5 Zvezde (0)
4 Zvezde (1)
3 Zvezde (0)
2 Zvezde (0)
1 Zvezda (0)
Wenko
BOLJŠA IDEJA: Stalna potrditev in uveljavljen moto Ime WENKO predstavlja uspeh že več kot 62 let. WENKO - ime za rang izdelkov za vašo kopalnico, kuhinjo, pralnico in dnevno sobo, s konstantnim iskanjem "boljše ideje" inovativna moč, za katero je značilna visoka stopnja udobja za uporabnika in pošteno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Tako smo postali vodilni ponudnik inovativnih rešitev za izdelke po vsej Evropi. Zahvaljujoč hčerinskim družbam v Franciji (WENKO France SARL), Španiji (WENKO Hispania S.L.), Italiji (WENKO Italia S.r.l.), ZDA (WENKO Inc.), kot tudi na Kitajskem (WENKO Pacific Ltd.), lahko naše izdelke najdete v več kot 80 državah. Celovit portfelj izdelkov nam omogoča, da strankam ponudimo izdelke, prilagojene različnim ciljnim skupinam iz enega vira. Tu je za nas pomembno, da zagotovimo optimalno podporo naših partnerjev z lastno WENKO ekipo terenske službe. Notranja skupina za upravljanje kategorij razvija ciljno skupino, obsežne prodajne umestitve, ki spodbujajo prodajo in podporo za PoS. Poleg tega so dodatne nagrade za izdelke in podjetja dokaz našega uspeha, moč inovacij v letu 2020: • Metropolregion Rheinland e.V. podelil nagrado za inovacijo "Rheinland Genial". • Ponovno smo bili nagrajeni s "Stifterverband" - znakom kakovosti "Inovativno skozi raziskave" - že četrtič zapored! • Naš lasten razvoj izdelkov, LED tuš palica, je prejel več nagrad. Nagrajeni z nagrado Plus X kot tudi s strani trgovske revije diy z nagrado bralcev "Izdelek leta". • Poseben poudarek dajemo usposabljanju vajencev: na primer, skoraj vsako leto, tudi v 2020 je eden izmed naših pripravnikov specialistov za veleprodajo in mednarodno trgovino opravil najvišji razred in ga je počastila tudi Gospodarska zbornica. • Kot družinsko podjetje so nam družbene vrednote zelo pomembne. Zato smo vključeni v mnoge projekte, ki se v bistvu ukvarjajo z dobrobitjo otrok v naši regiji.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.