Barva
mat opal in baker
mat črna
mat črna in bakrena
sijajni opal
sijajni opali in črna
Dostava:
  • Čas dostave: med 07 September - 19 September
Prednosti:
  • 3.02 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej, nad 100 EUR.
100 99 169 38 RRP ?
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Število žarnic: 1
LED: ne
Stopnja zaščite: IP20
Vir napajanja: kabel
Tip žarnice: LED
Tip grla: E14
Največja moč (W): 12
Dolžina kabla (cm): 150
Nastavljiva dolžina kabla: da
Uporaba na prostem: ne
Žarnice priložene: ne
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 175 cm/širina 17 cm/višina 175 cm/premer 17 cm
Teža:
0,800 Kg
Material:
senčilo: steklo, z notranje strani obloženo s kovinskimi lističi, držalo senčila: jeklo s prašnim premazom, napajalna vrv: oblečena v tekstil, stropna rozeta: jeklo s prašnim premazom
Barva:
mat opal in baker
Sotto Luce
Že več kot 14 let svetila znamke Sotto Luce slavijo po vsej Evropi zaradi svojega sloga, geometrijskih proporcij in modernega videza. Čeprav vztrajamo pri tradicionalnih proizvodnih metodah, da bi zagotovili najvišjo raven kakovosti izdelkov, so naši inovativni modeli vedno na vrhu sodobnih trendov v dekorju doma. Tu pri Sotto Luce lahko našo filozofijo strnemo z eno besedo: ljudje. Cenimo znanje in obrt svojih zaposlenih ter poskušamo zadovoljiti potrebe in želje naših strank. Zato je Sotto Luce tako široko in upravičeno znana po svojih ročno pihanih in ročno okrašenih steklenih senčilih, ročno izdelanih tekstilnih senčilih in kovinskih okovjih, izdelanih na ročno upravljanih strojih. Vsi izdelki Sotto Luce so izdelani v Evropi, njihove sestavne dele pa zagotavljajo izključno zaupanja vredni evropski dobavitelji.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.