Slika Gilberte

SKU: 1458212
Velikost
 • Hitra dostava
Prednosti:
 • 0.44 Vivre kreditne točke i
 • Količinski popusti za vaše podjetje i
14 99 48 36 RRP ?
Prodano
 • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Sistem obešanja: nazobčani kavelj.
Specifikacije
Velikost: 50x70 cm (dolžina 50 cm/širina 5 cm/višina 70 cm)
Teža: 0,450 Kg
Material: potiskano bombažno platno, lesen okvir
Otroški dizajn ne
Mnenja
1.00
1 Mnenja
5 Zvezde (0)
4 Zvezde (0)
3 Zvezde (0)
2 Zvezde (0)
1 Zvezda (1)
 • 1 Ne priporočam
  2023 පෙබ 28
  Pričakovala sem umetniško sliko, v bistvu je pa fotokopija na platno. Ni lepa in ni estetsko. Zlate bleščice so neostre spackane pike. Razočarana :(
  M.B. iz DIVAČA
Tablo Center
Tablo Center omogoča, da okrasite stene v svojem lastnem slogu in s tem prinesete v vaš dom osebno noto. Tablo Center uporablja najboljše tehnike tiskanja in materiale najvišje kakovosti za široko paleto slik, plakatov in celo ogledal. Poudarek je na kakovosti izdelkov, živahnih barvah, na platno natisnjenih z visoko gostoto s pomočjo uporabe vrhunskih tiskalnikov. Tablo Center ponuja tudi možnost izbire oljnih slik, ki jih podpisuje eden izmed desetih slikarjev podjetja. Odkrijte, kateri vzorec vam najbolj ustreza, in okrasite katerokoli sobo z barvitimi slikami.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.