Slika Serenity Beach 57x77 cm

SKU: 1476745
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.38 Vivre kreditne točke i
  • Količinski popusti za vaše podjetje i
12 99 31 42 RRP ?
Prodano
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Platno Arthouse uokviri spokojnost plaže in je odličen dodatek vsakemu domu, s svojimi čudovitimi poletnimi vibracijami in toplimi rdečimi toni vas bo ta kos stenske umetnosti resnično razpoložil za poletje.
Specifikacije
Velikost: 57x77 cm (dolžina 57 cm/širina 2.5 cm/višina 77 cm)
Teža: 1.6 Kg
Material: MDF, poliestrsko platno
Otroški dizajn ne
Arthouse
Arthouse je dom navdiha in zdaj smo tako navdušeni nad oblikovanjem, kot smo bili, kadar smo začeli pred dvajsetimi leti. Izhajajoč iz najnovejših trendov naša ekipa lastnih oblikovalcev nenehno ustvarja nove stenske obloge, ki jih dodaja naši zbirki - vključno s sodobnimi predmeti, ki jih je potrebno klasično opremiti, dizajni, ki spodbujajo domišljijo in prepoznaven videz prostorov z "wow" faktorjem. Ne glede na to, ali veste, kaj iščete - ali potrebujete malo pomoči - boste našli vrsto idej v številnih barvah in inovativnih zaključkih. Nismo pa samo to, da bi vas navdihnili. Kot eden vodilnih britanskih strokovnjakov za notranjo opremo tudi izvažamo v več kot 70 držav po celem svetu, kar vam olajša preobrazbo prostora okoli vas, kjerkoli že ste. Neumorno smo si prizadevali, da bi bili vsi koraki lahkotni, od iskanja navdiha, brskanja in naročanja, do nameščanja tapet. Tudi mi vam bomo pomagali z lahkoto dokončati videz interiera, zahvaljujoč naši široki izbiri usklajenih kosov, vključno z okrasnimi dodatki, stenskimi umetniškimi deli, ogledali, pregradnimi stenami, urami in še več. Najboljše od vsega je, da so naši izdelki odlične kakovosti z razmerjem med ceno in kakovostjo. Torej, ko gre za ustvarjanje sobe vaših sanj, če iščete malo navdiha ali preprosto ne veste kje začeti, je Arthouseu pravi naslov.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.