Set 5 nožev in držalo Black Rose

SKU: 1578332
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 1.04 Vivre kreditne točke i
  • Količinski popusti za vaše podjetje i
34 99 86 92 RRP ?
Prodano
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Specifikacije
Teža: 1.3 Kg
Material: nerjaveče jeklo, premaz proti sprijemanju, akril
Set: 1 nož za kruh 20 cm<br>1 kuharski nož 20 cm<br>1 univerzalni nož 12.5 cm<br>1 nož za lupljenje 9 cm<br>1 Santoku nož 17.5 cm<br>1 brusilnik<br>1 škarje<br>1 držalo
Mnenja
5.00
1 Mnenja
5 Zvezde (1)
4 Zvezde (0)
3 Zvezde (0)
2 Zvezde (0)
1 Zvezda (0)
Dokumenti
Pomivanje v pomivalnem stroju: ne.
Uporabno v mikrovalovni pečici: ne.
Berlinger Haus
Berlinger Haus je blagovna znamka, ki proizvaja in trži kuhinjske pripomočke, prisotne na trgu že več kot 15 let. Blagovna znamka ponuja široko paleto profesionalnih, ročno izdelanih, ekskluzivnih in inovativnih izdelkov iz vrhunskih materialov ter jih nenehno prilagaja vsakodnevnim potrebam sodobnih potrošnikov. Izdelke Berlinger Haus, ki zadovoljujejo najzahtevnejše tržne potrebe ter so izdelani z najsodobnejšimi proizvodnimi tehnologijami, skrbno izdelujejo ekskluzivni oblikovalci, ki spremenijo kuhanje v čudovito izkušnjo.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.