USB grelnik za skodelico

SKU: 1908980
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.56 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
18 99 21 84 RRP ?
Prodano
Opis
Ta praktični grelnik za skodelice bo vaš popoln zaveznik v zimski sezoni.
Idealno za študij, prosti čas in pisarno, zahvaljujoč praktičnemu delovanju s priloženim USB kablom, da dolgo časa uživate v kateri koli vroči pijači, brez skrbi, da se ohladi.
Za pravi odmor, brez naglice.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
višina 0.2 cm/premer 10.3 cm
Teža:
0,200 Kg
Material:
plastika / kovina
Barva:
bež
Beper
Beper je italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo elektronskih naprav. Močna točka blagovne znamke so redni inšpekcijski pregledi, ki jih opravljajo neodvisni laboratoriji, kar zagotavlja odlično kakovost izdelkov. Naložbe v raziskave, strokovne izkušnje, ustvarjalnost in organiziranje pomagajo Beper ekipi nenehno izboljševati izdelke, ki so uporabni, koristni in estetski. Beper je postavil visoke standarde kakovosti in je tako ustvaril svojo filozofijo: "Kakovost brez kompromisov! "

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.