Tolkalni masažer

SKU: 2130216
  • Hitra dostava
  • Samo še 1 izdelek
Dostava:
  • Hitra dostava za 1 kosov.
  • Čas dostave: med 29 November - 05 December
Prednosti:
  • 1.31 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
43 99 45 99 (-4%) ?
Opis
Polnilni tolkalni masažer, idealen za globoko in ciljno zdravljenje utrujenosti in bolečin v mišicah. S hitrimi in ponavljajočimi se gibi, ta masažer spodbuja krvni obtok in ogrevanje, hitrejše in učinkovitejše zdravljenje. Glavna razlika med tolkalno terapijo in vibracijsko terapijo je, da tolkalna terapija sega globlje v mišico, poveča količino pretoka krvi in kisika, ki sta potrebna za učinkovito zdravljenje in okrevanje. S 6 izbirnimi stopnjami intenzivnosti in 4 zamenljivimi masažnimi dodatki, odvisno od območja, ki ga je treba obdelati. Litijeva baterija z dolgo življenjsko dobo omogoča brezžično delovanje za največje udobje pri delovanju. Tiho in lahko za enostavno upravljanje.
  • Napajanje: baterija
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 22.8 cm/širina 22 cm/višina 6.5 cm
Teža:
1.4 Kg
Material:
ABS
Barva:
črna
Podrobnosti izdelka
Title
Value
Vračilo:
Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.
Beper
Beper je italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo elektronskih naprav. Močna točka blagovne znamke so redni inšpekcijski pregledi, ki jih opravljajo neodvisni laboratoriji, kar zagotavlja odlično kakovost izdelkov. Naložbe v raziskave, strokovne izkušnje, ustvarjalnost in organiziranje pomagajo Beper ekipi nenehno izboljševati izdelke, ki so uporabni, koristni in estetski. Beper je postavil visoke standarde kakovosti in je tako ustvaril svojo filozofijo: "Kakovost brez kompromisov! "

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.