Dostava:
  • Čas dostave: med 16 Avgust - 26 Avgust
Prednosti:
  • 0.65 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
21 99 27 64 RRP ?
Opis
Ta sesalnik za pore in ogrce je odlično orodje za globinsko čiščenje obraza, omogoča učinkovito čiščenje por in hitro odstranjevanje ogrcev. Zahvaljujoč LCD zaslonu s tremi izbirnimi intenzitetami sesanja in 6 zamenljivimi glavami, je idealen za odstranjevanje črnih madežev in presežkov iz nosu, po licih, konturah ustnic, bradi in čelu. Litijeva baterija do 60 minut, Priložen USB polnilni kabel in 6 filtrov za zaščito motorja.
  • Napajanje: baterija
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 18.5 cm/širina 4.3 cm/višina 3.6 cm
Teža:
0,950 Kg
Material:
ABS
Barva:
bela, zelena
Podrobnosti izdelka
Title
Value
Vračilo:
Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.
Beper
Beper je italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo elektronskih naprav. Močna točka blagovne znamke so redni inšpekcijski pregledi, ki jih opravljajo neodvisni laboratoriji, kar zagotavlja odlično kakovost izdelkov. Naložbe v raziskave, strokovne izkušnje, ustvarjalnost in organiziranje pomagajo Beper ekipi nenehno izboljševati izdelke, ki so uporabni, koristni in estetski. Beper je postavil visoke standarde kakovosti in je tako ustvaril svojo filozofijo: "Kakovost brez kompromisov! "

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.