• Hitra dostava
Dostava:
  • Hitra dostava za 12 kosov.
  • Čas dostave: med 01 Februar - 07 Februar
Prednosti:
  • 0.32 Vivre kreditne točke i
  • Količinski popusti za vaše podjetje i
10 99 41 68 RRP ?
  • -50% CODE: WINTER50SI Prijavite se v svoj račun, da pridobite popust
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Uživajte v prednostih hladne terapije s tem izjemno priročnim orodjem Zoe Ayla. Znebite se zabuhlih oči, rdečice, napne in pomladi kožo. Doseže sijočo, žarečo kožo v samo nekaj minutah!
Prednosti:
- pomaga zmanjšati velikost por in izboljšati tonus kože
- posvetli temne kolobarje pod očmi
- zmanjšuje pojav madežev in drobnih linij
- spodbuja vpijanje tekočine v obrazu
Specifikacije
Dimenzije: dolžina 16.5 cm/širina 3.5 cm/višina 6.5 cm
Teža: 0,098 Kg
Material: ABS plastika, kovina SS 304, gel kroglice
Podrobnosti izdelka
Vračilo: Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.
Zoe Ayla
Zoë Ayla Roukema in Quinn Roukema so si že od svojih skromnih začetkov leta 2015 prizadevali, da bi osebna nega in dobro počutje postala samoumevna in dostopna. Ko je potovala po svetu, živela v različnih podnebjih in se soočala z vsakodnevnimi okoljskimi obremenitvami, je naša ustanoviteljica Zoë Ayla organske izdelke za osebno nego postavila kot prednostno nalogo. Čas za skrb zase je prej postal življenjski slog in ne rutina. Smo vodilni proizvajalec in distributer prvovrstnih izdelkov za osebno nego in lepoto, ki so na voljo po dostopnih cenah. Z zelo močnimi razvojnimi ekipami za globalno distribucijsko infrastrukturo na trg hitro in učinkovito pripeljemo inovacije in trende. Naš vrhunski izdelek po vsakdanji nizki ceni nam je omogočil tesno partnerstvo z nekaterimi največjimi svetovnimi trgovci. Zoë Ayla s svojim fantom in neverjetno velikim reševalnim psom (King Shepherd) prebiva v čudovitem Montrealu in veliko časa porabi za delo med našimi pisarnami v Los Angelesu, Amsterdamu in Hongkongu.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.