Elektronska kopalniška tehtnica Medisana

SKU: 2909476
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.83 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
27 99 43 99 (-36%) ?
Prodano
Opis
Lahko meri 21 telesnih kazalnikov: Oblika telesa, Prehrana, Teža, ITM, % Maščobne mase, Teža mišic, Visceralna maščoba, Nivo vode, Kosti, Bazalni metabolizem, Teža Maščobne mase, Skeletna mišica, Teža vode, Teža beljakovin, idealna teža, nadzor telesne teže, nadzor maščobe, nadzor mišic, telesna leta, % beljakovin, pusta masa. Plošča iz kaljenega stekla je prevlečena z elektrodami iz indijevega kositra (ITO - indijev kositrov oksid), zelo občutljiv in sposoben zaznati, s hitrostjo in visoko natančnostjo, sestavo telesa. Vgrajena Bluetooth tehnologija prenaša podatke neposredno na vaš pametni telefon prek aplikacije Scaleup (na voljo za iOS in Android) in sinhronizira z Google Fit, Aplikacije Fitbit in Apple Health. Statistika zgodovinskih podatkov, zbranih za spremljanje, podatke je mogoče prenesti v obliki PDF. Več uporabnikov za ustvarjanje profilov za vso družino in možnost skupne rabe podatkov s skupnostjo. Natančnost merjenja. Vžig na dotik in velik LCD zaslon z osvetljenim ozadjem. Indikator preobremenitve in prazne baterije, Samodejni izklop.
  • Vir napajanja: baterija
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 30 cm/širina 30 cm/višina 2.5 cm
Teža:
2.1 Kg
Material:
kaljeno steklo
Barva:
temno modra
Dokumenti
Beper
Beper je italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo elektronskih naprav. Močna točka blagovne znamke so redni inšpekcijski pregledi, ki jih opravljajo neodvisni laboratoriji, kar zagotavlja odlično kakovost izdelkov. Naložbe v raziskave, strokovne izkušnje, ustvarjalnost in organiziranje pomagajo Beper ekipi nenehno izboljševati izdelke, ki so uporabni, koristni in estetski. Beper je postavil visoke standarde kakovosti in je tako ustvaril svojo filozofijo: "Kakovost brez kompromisov! "

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.