Španska stena Artgeist - Spiritual Finely [Room Dividers] - 135 x 172 cm

SKU: 3304976
Prednosti:
  • 8.39 Vivre kreditne točke i
279 99
Prodano
Opis

Dekorativna španska stena "Španska stena - Spiritual Finely [Room Dividers]" je unikatna dekoracija za vsako sodoben prostor. Naša Španska stena, izdelana iz pravega lesa in tiskana na obeh straneh, diskretno loči prostor in je neverjeten okras vašega prostora. Zahvaljujoč popolni kakovosti izdelka z originalnim dizajnom v Full HD tisku, da Španska stena unikaten šarm vsakemu prosotru. Španske stene so izvirna ideja za popestritev notranjosti. Omembe vredna je tudi njihova praktična vrednost - na primer za prikrivanje perila na stojalu. Španska stena je zelo unikatna dekoracija za vse vrste prostorov, tako stanovanjskih kot poslovnih, kot na primer frizerske ali lepotne salone, ambulante ali knjigovodske pisarne.

Dekorativne Španske stene so idealne za:

  • Razdelitev prostora in dekorativno pohištvo, ki razdeli jedilnico od kuhinje
  • Razdelitev prostora na dnevno sobo in spalnico
  • Razdelitev prostora na spalnico in garderobo
  • Okras in garderoba v butikih ali lepotnih salonih!
  • Ločevanje otroške sobe na dva samostojna prostora
  • Za velika stanovanja in mansarde

Tehnični podatki:Dimenzije delov:
135x172: 45x172 45x172 45x172
  • Viseči sistem: Brez pritrdilnega sistema
  • Natisnjeno/poslikano: Potiskano
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 135 cm/višina 172 cm
Teža:
7.0 Kg
Material:
Stena je narejena iz lesa in natisnjen na obeh straneh, originalni full hd dizajn.
Barva:
večbarvna
Artgeist
Artgeist je poljsko podjetje, ki deluje globalno, ustanovljeno leta 2004 iz strasti do dekoracij. Danes je podjetje prisotno v 17 državah s pomočjo spletnih trgovin v 10 jezikovnih različicah. Artgeist ponuja več kot ducat tisoč unikatnih vzorcev. Naši okraski so bili poslani v več kot štirideset držav, število strank pa je preseglo 550 tisoč. V naši ponudbi najdete slike, tapete, stenske poslikave, nalepke in druge elemente notranje opreme. Nadaljujemo z oblikovanjem novih proizvodov, ki širijo naš portfelj. Uporabljamo sodobne tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo kakovost naših izdelkov. Radi ustvarjamo dekoracije, ki bodo polepšale vsak interier vsepovsod po svetu. Naše delovanje temelji na strasti zaposlenih, ustvarjanje pa nas osrečuje.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.