Plakat Artgeist - Bridge Disappearing into Fog - Črn okvir - 30 x 45 cm

SKU: 3373852
  • Hitra dostava
50 95 53 63 RRP ?
Prodano
Opis

Naši plakati so odlična izbira za vse, ki želijo za malo denarja spremeniti podobo svojega doma. Zadostuje, da izberete posamezen plakat ali komplet plakatov in nadenete sobi nov značaj.

Plakat "Plakat - Bridge Disappearing into Fog" j je rezultat trdega dela naše ekipe za oblikovanje, ki skrbi tudo za to, da naše ideje hitro dobijo končno podobo. Plakat je na voljo v številnih formatih in različicah končne obdelave, zato boste zagotovo našli tistega, ki vam je pisan na kožo.Visoko kakovostni materiali
Plakat "Plakat - Bridge Disappearing into Fog" je natisnjen v tehnologiji HD na najbolj kakovostnem papirju z gramaturo 170 g/m², na katerem so barve odlično izražene. Uporabljen tisk je odporen proti UV-žarkom, zaradi česa barve ne zbledijo tudi v primeru dolgotrajne izpostavljenosti sončni svetlobi. Plakat in okvir sta izdelana iz varnih materialov brez vonja, zato lahko plakat obesite prav v vsakem prostoru − brez skrbi ga obesite lahko tudi v spalnici ali otroški sobi.

Dostopne različice:

  • Plakat v okvirju
  • Plakat v okvirju in s passe-partout

Plakat v okvirju – prefinjen minimalizem
Plakat je opremljen z minimalističnim, lahkim okvirjem, ki pride do izraza na ozadju stene. Plakat je zaščiten z akrilnim steklom, na hrbtni strani okvirja pa se nahaja tudi obešalo za steno.

Plakat v okvirju in s passe-partoutom – kanček elegance
Vložek passe-partout v écru barvi poudari barve plakata in ustvari dodaten kontrast med grafiko, okvirjem in steno. Poleg tega daje tudi rahel tridimenzionalni vtis okvirja in deluje kot drugi zaščitni sloj plakata. Plakat je zaščiten z akrilnim steklom, na hrbtni strani okvirja pa se nahaja tudi obešalo za steno.

Barve okvirjev:

  • Črna
  • Bela
  • Zlata

Mere okvirja: širina 9 mm, debelina 18 mm.Preprosta namestitev
Plakat z okvirjem lahko obesite s pomočjo priloženega obešala za steno. Če si ne želite dodatne luknjice v steni, ga lahko na steno namestite tudi z montažnim trakom, saj je okvir izredno lahek. Prav tako ga lahko postavite na tla ali pohištvo in ga nonšalantno oprete ob steno! Dizajnerski učinek je zagotovljen!

Neskončne možnosti kombiniranja lastnih kompletov
Z nekaj plakati lahko ustvarite svojo osebno galerijo! Pogumno kombinirajte različne barve, vzorce, stile in formate! Skupni imenovalec kompleta plakatov so lahko motiv, tematika ali barve. Komplet si pravzaprav lahko ustvarite povsem po vašem okusu, saj ste vendarle vi glavni!

Dizajnerski plakati za vsakega
V naši ponudbi boste našli med drugim retro plakate, posterje z rastlinskimi in živalskimi motivi, motivacijske plakate, zemljevide, filmske plakate in plakate za ljubitelje računalniških iger, koledarje, otroške plakate in številne druge.

Med našimi predlogi boste našli grafike, ki se podajo praktično vsakemu prostoru – plakati za dnevne sobe, otroške in najstniške sobe, plakati za spalnice itd. Plakati za kuhinje in kopalnice? Zakaj ne! Pazite edino, da jih ne boste namestili tja, kjer lahko pridejo v neposreden stik z vodo.

Plakati so tudi zanimivi z vidika dekoracije pisarn in poslovnih prostorov – na njih si bodo spočili oči vaši zaposleni ali stranke. Ne glede nato, ali gre za posamezen plakat ali komplet plakatov, naši plakati so lahko odličen dodatek za pisarne, restavracije in kavarne, čakalnice, klube hotele itd. Plakat na steni je dodatek vsake moderne konferenčne sobe, ki je v koraku s časom.

Plakati so preprost način, kako v notranjost prinesti najnovejše trende.

  • Viseči sistem: S pritrdilnim sistemom
  • Natisnjeno/poslikano: Potiskano
Podobni izdelki
Specifikacije
Dimenzije: dolžina 30 cm/višina 45 cm
Teža: 1.0 Kg
Material: plakat je natisnjen v hd tehnologiji na 170 g/m² visokokakovostnem papirju. uporabljeni tisk je odporen na uv sevanje, kar preprečuje bledenje barv. plakat in okvir sta izdelana iz varnih materialov brez vonja. plakat je zaščiten z akrilnim steklom, na zadnji strani okvirja je pritrjen kavelj. Črn okvir
Barva: Črn okvir
Artgeist
Artgeist je poljsko podjetje, ki deluje globalno, ustanovljeno leta 2004 iz strasti do dekoracij. Danes je podjetje prisotno v 17 državah s pomočjo spletnih trgovin v 10 jezikovnih različicah. Artgeist ponuja več kot ducat tisoč unikatnih vzorcev. Naši okraski so bili poslani v več kot štirideset držav, število strank pa je preseglo 550 tisoč. V naši ponudbi najdete slike, tapete, stenske poslikave, nalepke in druge elemente notranje opreme. Nadaljujemo z oblikovanjem novih proizvodov, ki širijo naš portfelj. Uporabljamo sodobne tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo kakovost naših izdelkov. Radi ustvarjamo dekoracije, ki bodo polepšale vsak interier vsepovsod po svetu. Naše delovanje temelji na strasti zaposlenih, ustvarjanje pa nas osrečuje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.