Stenska poslikava Artgeist - Azalea (blue) - 300 x 231 cm 300x231 cm

SKU: 3385232
  • Hitra dostava
101 16 106 48 RRP ?
Prodano
Opis

Vzdržljiva, odporna na praske in vodo-odporna stenska poslikava iz flisa "Stenska poslikava - Azalea (blue)". Stenska poslikava "XXX" z navdihujočim dizajnom je senzacionalna dekoracija za vsako sobo. Tapete iz flisa se pritrdijo s pasto. Primerne so za vsak prostor, celo za kopalnico ali kuhinjo. Tapete iz flisa, s pol-matirano plastjo, skrijejo manjše neravnine stene. Predstavljajo dodatno toplotno izolacijo in, kar je zelo pomembno, dovolijo stenam dihati. Vodo-odporen tisk je zelo vzdržljiv.

Visoka kakovost tiska
Stenska poslikava iz flisa bo, zahvaljujoč unikatni tehnologiji digitalnega tiska visoke kakovosti (600 dpi) in živahnim barvam, optično povečala notranjost vaših prostorov.

Varno pakiranje
Tapeta je zvita in zapakirana v ojačano kartonsko škatlo kar zagotovi varen transport. Navodila za namestitev so priložena.

Ekološko in varno
Zaradi uporabe varnih materialov lahko naše dekoracije priporočamo tudi za spalnice in otroške sobe.

Lahka namestitev
Stenska poslikava iz flisa je sestavljena iz 50 cm širokih trakov in jo zato zlahka namestimo.

Poglejte navodila kako namestiti "Stenska poslikava - Azalea (blue)" stensko poslikavo korak za korakom.

Prenesi navodila

Teža: 120 g/m2
Širina 1 traku: 50 cm
Tehnika tiska: laser (termično tiskanje)Dimenzije delov:
300x231: 50x231 50x231 50x231 50x231 50x231 50x231
  • Viseči sistem: Brez pritrdilnega sistema
  • Natisnjeno/poslikano: Potiskano
Podobni izdelki
Specifikacije
Velikost: 300x231 cm (dolžina 300 cm/višina 231 cm)
Teža: 1.0 Kg
Material: Vlies tapete s polmat premazom, ustvarjajo plast toplotne izolacije, vodoodporen tisk, digitalna kakovost tiska do 600 dpi, edinstvena tehnologija in živahne barve.
Barva: večbarvna
Artgeist
Artgeist je poljsko podjetje, ki deluje globalno, ustanovljeno leta 2004 iz strasti do dekoracij. Danes je podjetje prisotno v 17 državah s pomočjo spletnih trgovin v 10 jezikovnih različicah. Artgeist ponuja več kot ducat tisoč unikatnih vzorcev. Naši okraski so bili poslani v več kot štirideset držav, število strank pa je preseglo 550 tisoč. V naši ponudbi najdete slike, tapete, stenske poslikave, nalepke in druge elemente notranje opreme. Nadaljujemo z oblikovanjem novih proizvodov, ki širijo naš portfelj. Uporabljamo sodobne tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo kakovost naših izdelkov. Radi ustvarjamo dekoracije, ki bodo polepšale vsak interier vsepovsod po svetu. Naše delovanje temelji na strasti zaposlenih, ustvarjanje pa nas osrečuje.
Acest site utilizează cookie-uri.