Pohištveni gumb iz črnega železa 7x8x6 cm

SKU: 3389540
  • Hitra dostava
  • Samo še 1 izdelek
Dostava:
  • Čas dostave: med 26 September - 02 Oktober
5 95 7 44 (-20%) ?
Opis
Material: železoMere: širina 7 cm x globina 8 cm x višina 6 cm Barva: črna To je lahek in udoben pohištveni gumb, ki se kombinira s številnimi vrstami estetskihModelov. Je edinstven in nepogrešljiv kos vsakega funkcionalnega pohištva. Poleg estetske vloge velja izpostaviti tudi njegov praktični vidik, saj ponuja tako rekoč neskončne kreativneMožnosti pri kombiniranju in pozicioniranju.
Podobni izdelki
Specifikacije
Teža: 0,200 Kg
Mnenja
5.00
1 Mnenja
5 Zvezde (1)
4 Zvezde (0)
3 Zvezde (0)
2 Zvezde (0)
1 Zvezda (0)
Clayre & Eef
Podjetje Clayre & Eef je svojo zgodbo začelo leta 1994 v očarljivi vasici na Nizozemskem, ko sta dva brata ustanovila majhno družinsko podjetje s prodajo tekstila za dom. Blagovna znamka je vse do danes ohranila znan in topli duh iz začetnih let, skupaj s prijatelji in znanci, ki delajo z enakim navdušenjem in vključevanjem v utrjevanje in razvoj ideologije blagovne znamke - preoblikovanje hiše v dom. Trenutno ima Clayre & Eef široko paleto dodatkov za dom, večinoma izdelanih po ročno izrisanih skicah, skrbno in s predanostjo v očarljivi, rustikalni atmosferi, ki ponuja nostalgične, romantične izdelke z dotikom prefinjenosti, ki jih definira.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme , merjenje uporabe platforme , napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.