Konzolna miza Ankara

SKU: 3481187
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • Količinski popusti za vaše podjetje i
511 99 626 82 RRP ?
Prodano
  • Ta izdelek ima prednost brezplačne dostave ob plačilu s kartico
Opis
Konzolna miza Ankara z 2 predali s starinskim učinkom je kombinacija elegance in pristnosti. Všeč nam je zaradi rustikalnega dizajna in originalnosti zgornje plošče, okrašena z dizajnom, ki simulira tipične hidravlične ploščice. Beljena in starana končna obdelava vam bo omogočila namestitev tega kosa pohištva v vašem domu, kar vam bo ustvarilo udoben in eleganten pridih. Ta konzolna mizica ima spodnjo polico in dva predala, ki vam bosta zagotovila dodaten prostor za shranjevanje. Zgornja plošča je zaščitena s kaljenim steklom za boljšo nego.
Specifikacije
Dimenzije: dolžina 120 cm/širina 35 cm/višina 80 cm
Teža: 24.0 Kg
Material: ogrodje: smrekov les, predali: MDF, ročaji: medenina
Barva: bela
Burkina Home Decor
V podjetju Burkina Home Decor smo že več kot 25 let v stiku s svetom notranje opreme, leta 2014 smo ustvarili novo blagovno znamko. Pod tem sugestivnim imenom Burkina Home Decor najdemo najrazličnejše pohištvo in okrasne predmete, ki jih lahko namestimo v vse prostore hiše. V podjetju Burkina Home Decor zastopamo, prodajamo in distribuiramo pohištvo in dekoracijo. Tu boste našli navdih, dizajn in kakovost v vseh izdelkih z zelo osebnim pridihom, ki se bodo prilagodili vsem slogom. Poseben in izjemen slog, ki je značilen za izdelke Burkina Home Decor, je razlikovalni element in ena glavnih blagovnih znamk blagovne hiše. Izdelki Burkina Home Decor so drugačni. To so dekorativni predmeti, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih in bodo dali vašemu domu eleganten pridih, kakršnega iščete. Še več, ustrezajo vsem slogom. Na voljo imamo raznoliko pohištvo in dekorativne kose, ki bodo vašemu prostoru dali zelo oseben značaj, ki nas bo spominjal na starodavne orientalske kulture ali eksotične države. Z Burkina Home Decor boste vedno našli nekaj, kar ustreza vašemu slogu.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.