Preproga Piatto 160x160 cm

SKU: 3511077
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 2.93 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
97 99
Prodano
Opis
  • Tip izdelave preproge: strojna izdelava
  • Uporabno na ogrevanih tleh: da
Specifikacije
Title
Value
Velikost:
160x160 cm (višina 0.4 cm/premer 160 cm)
Teža:
3.5 Kg
Material:
100% polipropilen, Gostota tkanine (g/m²): 1350
Barva:
krem
Primerno za ogrevana tla
da
Oblika preproge
okrogla
Vzorec preproge
geometrijski
Vrsta izdelave preproge
strojna izdelava
Otroški dizajn
ne
Dokumenti
Ob odpiranju, odrolajte preprogo, dvignite niti in pustite 24 ur v toplem prostoru, preden jo postavite na svoje mesto. To bo pomagalo zmanjšati gube in kodranje zaradi pakiranja . Uporabite protidrsno blazinico, da boste preprogo ohranili na mestu in zagotovili dodatno zaščito za trda tla . Pred uporabo čistilnih sredstev na preprogi, najprej preizkusite na neopaznem delu, da preverite obstojnost barve . Ne pulite ohlapnih niti, temveč jih odstranite tako, da jih previdno odrežete s škarjami . Izogibajte se dolgotrajni izpostavljenosti neposredni sončni svetlobi, saj lahko to povzroči, da nekatere barve zbledijo . Redno obračajte preprogo, da zagotovite enakomerno obrabo . Razlitja takoj očistite s popivanjem s čisto suho belo krpo - ne drgnite . Manjša količina izgube vlaken je običajna za novo preprogo . Za izdelavo te preproge se uporablja lateks. Lahko jo skrbno sesate s s pomočjo nastavka za tla ali krtače. Uporaba belil: ne
Sušenje v sušilnem stroju: ne
Profesionalno čiščenje: ne
Strojno pranje: ne
Ročno pranje: ne
Flair Rugs
Flair Rugs je britanska blagovna znamka preprog, ustanovljena leta 1984, danes ena izmed vodilnih na trgu v poslovnem svetu. Popoln dizajn je le polovica zgodbe o izdelku; filozofija blagovne znamke je ponuditi svojim kupcem široko paleto skrbno izdelanih preprog, s poudarkom na detajlih. S stilsko prilagojenimi oblikami za vse vrste notranjosti in izjemno različnimi teksturami, presegajo preproge Flair Rugs najnovejše trende, ter so celo ena od blagovnih znamk, ki postavlja trende v Veliki Britaniji in v tujini.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.