Naravni gel in šampon za tuširanje, limonska trava, 250 ml (ekološko)

SKU: 4203885
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.26 Vivre kreditne točke i
8 89 10 99 RRP ?
Prodano
Opis
Naravni gel in šampon za tuširanje z vonjem po limonski travi za vsakodnevno umivanje in primerno za vso družino. Daje svežino in prijeten vonj po tuširanju. Lastnosti in delovanje: Sestavine iz 99% naravnega izvora. Fiziološki pH. 100% vegansko. Embalaža je 100% rastlinsko razgradljiva. Brez sulfata, betaina, mila in palmovega olja. Primerno za vsakodnevno uporabo. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izdelano v Franciji. Ekološki certifikat EcoCert. Uporaba: Za pogosto vsakodnevno umivanje.
Specifikacije
Velikost: 70x180 mm
Teža: 0,300 Kg
Podrobnosti izdelka
Vračilo: Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.