Naravni gel in šampon za tuširanje, kokos, 250 ml (ekološko)

SKU: 4203886
  • Hitra dostava
8 62 8 89 (-3%) ?
Prodano
Opis
Naravni gel in šampon za tuširanje z vonjem po eksotičnemu kokosu za vsakodnevno umivanje in primerno za vso družino. Koži daje mehkobo in voljnost. Lastnosti in delovanje: Sestavine iz 99% naravnega izvora. Fiziološki pH. 100% vegansko. Embalaža je 100% rastlinsko razgradljiva. Brez sulfata, betaina, mila in palmovega olja. Primerno za vsakodnevno uporabo. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izdelano v Franciji. Ekološki certifikat EcoCert. Uporaba: Za pogosto vsakodnevno umivanje.
Specifikacije
Velikost: 70x180 mm
Teža: 0,300 Kg
Izdelki iste blagovne znamke
Izdelki istega prodajalca
Podrobnosti izdelka
Vračilo: Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme , merjenje uporabe platforme , napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.