Naravni deodorant roll-on 24H, karite, 50 ml (ekološko)

SKU: 4203893
  • Hitra dostava
Prednosti:
  • 0.26 Vivre kreditne točke i
8 99 10 59 RRP ?
Prodano
Opis
Naravni deodorant z 24-urno zaščito daje koži svežino in ne blokira naravnega procesa znojenja. Vsebuje naravne ekološke sestavine in zato ima podeljen ECOCERT certifikat, ki garantira kakovost in poreklo. Lastnosti in delovanje: Brez alkohola in brez aluminijevih soli. Izdelek je dermatološko testiran. Primerno za občutljivo kožo. Neže in prijeten vonj po kokosu. Sestavine iz kontroliranega geografskega izvora. Tržne sestavine s prednostjo državam v razvoju. 99% organske formule naravnega izvora. 100% biorazgradljiva embalaža. Embalaža izdelana na rastlinski osnovi (trsni sladkor). Izdelano v Franciji. Organsko certificirano s COSMOS ORGANIC.
Specifikacije
Velikost: 50x95 mm
Teža: 0,060 Kg
Podrobnosti izdelka
Vračilo: Kozmetični izdelki, ki so v zapečatenih zaprtih škatlah in imajo pretečen rok, se lahko vrnejo le, če ostanejo zaprti.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.