Set 5 slik Provence Bouquet

SKU: 5137882
Dostava:
  • Čas dostave: med 16 Maj - 24 Maj
60 06 75 08 (-20%) ?
Podobni izdelki
Specifikacije
Teža: 1.5 Kg
Material: potiskano platno iz 100% bombaža, lesene letvice okvirja
Set: 2 sliki, različnih vzorcev, vsaka 20x3xV40 cm <br> 2 sliki, različnih vzorcev, vsaka 20x3xV50 cm <br> 1 slika 20x3xV60 cm
Tablo Center
Tablo Center omogoča, da okrasite stene v svojem lastnem slogu in s tem prinesete v vaš dom osebno noto. Tablo Center uporablja najboljše tehnike tiskanja in materiale najvišje kakovosti za široko paleto slik, plakatov in celo ogledal. Poudarek je na kakovosti izdelkov, živahnih barvah, na platno natisnjenih z visoko gostoto s pomočjo uporabe vrhunskih tiskalnikov. Tablo Center ponuja tudi možnost izbire oljnih slik, ki jih podpisuje eden izmed desetih slikarjev podjetja. Odkrijte, kateri vzorec vam najbolj ustreza, in okrasite katerokoli sobo z barvitimi slikami.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme , merjenje uporabe platforme , napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.