Otroška preproga 120x180 cm

SKU: 5167984
Dostava:
  • Čas dostave: med 12 Avgust - 20 Avgust
75 74
Opis
Okrasni digitalno potiskani vzorci so naneseni na tkanine v Kilim slogu iz posebne ženiljske preje. Privoščite si pravo kakovost preprog z dekorativnimi tkanimi preprogami iz ženiljske preje ter dodajte domu kakovost in eleganco. Kakovost našega tkanja ženiljske preje je visoka. Tkanina je tkana v Turčiji s posebno mešano bombažno in ženiljsko prejo. Barvila za tekstil, ki se uporabljajo v naših izdelkih, imajo mednarodni certifikat OEKO-TEX Standard 100. STANDARD 100 OEKO-TEXa je ena najbolj znanih etiket na tekstilu, testiranih na škodljive snovi. Gre za zaupanje strank in visoko varnost izdelkov. Od kadar imajo naši izdelki certifikate OEKO-TEX Standards 100, ni kemikalij, ki bi škodovale zdravju ljudi in živali. Ne vsebujejo naravnih kemikalij. Imajo mehak občutek. Zagotavljajo udobje pod nogami. Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Te preproge, ki so oblikovane v skladu z dekoracijo vašega doma z lepimi in trendovskimi barvami, se enostavno sušijo in ne oddajajo vonja.
  • Tip izdelave preproge: strojno tkano
  • Uporabno na ogrevanih tleh: da
Podobni izdelki
Specifikacije
Velikost: 120x180 cm (dolžina 1 cm/širina 180 cm/višina 120 cm)
Teža: 3.5 Kg
Material: 25% bombaž, 75% ženiljska preja<br> Material na hrbtni strani: nedrseč bombaž, strojno tkan<br> Gostota tkanine: 1500 g/m²<br> Debelina niti: 6 mm<br>
Barva: večbarvna
Dokumenti
Navodila za nego: enostavno pralna v pralnem stroju, idealna za dolgotrajno uporabo brez bledenja. Ne kemično čistiti. Lahko jo operete v pralnem stroju pri 30- 40°C na programih za občutljivo pranje. Ne uporabljajte ultra močnih kemikalij, kot so razmaščevalec, mehčalci, visoki odmerek belila ali belila za čiščenje izdelka. Izdelka ne sušite dlje časa v sušilnem stroju.
Profesionalno čiščenje: ne
Ročno pranje: da
Oyo Concept
Je avtentična blagovna znamka iz linije za dekoracijo doma, ki jo je predstavil OYO Fashion. Njihov cilj je ustvariti ugledne izdelke, ki odražajo urban duh v vašem sodobnem domu.
Ta spletna stran uporablja piškotke.