POLARNA ELEKTRIČNA OPREMA - XXL 160 x 140 cm - 120W, MEL-SS-20221

SKU: 5825502
  • 3 preostali izdelki
Dostava:
  • Čas dostave: med 10 Maj - 20 Maj
65 14 81 43 (-20%) ?
Opis
vsako noč stopite v čudovito toplo posteljo s to električno grelno odejo iz podjetja sogo. izdelana je iz udobnega materiala iz koralnega flisa in je velika 160x140 cm.

udobje
vklopite električno odejo 30 minut pred spanjem in se pogreznite v čudovito toplo posteljo. električna odeja ohranja prijetno temperaturo postelje. odejo odlikujejo 3 nastavitve toplote: nizka, srednja in visoka, s katerimi lahko posteljo ogrejete na želeno temperaturo.

toplota širi krvne žile, spodbuja krvni obtok, lajša bolečine in napetosti v mišicah ter sproščujoče vpliva na telo in ponuja rešitev za dober spanec.

varno spanje
odejica je opremljena z varnostnim sistemom in je zaščitena pred pregrevanjem in kratkimi stiki.

priročna za uporabo
odejo odlikuje dvojno upravljanje, z dvema regulatorjema temperature z indikatorjem led pa lahko nastavitve toplote ločeno prilagajate na obeh straneh postelje.

pralna
elektronska regulatorja temperature sta odstranljiva, zato lahko odejo operete v pralnem stroju pri 30 stopinjah.

značilnosti električne odeje sogo 20221
električna ogrevalna odeja.
dimenzije: 160x140 cm.
primerna za dve osebi.
izdelana iz najboljših materialov.
material: koralna volna in poliester.
priložena sta 2 odstranljiva električna regulatorja temperature.
nadzor temperature z indikatorjem led in 3 nastavitvami toplote.
3 nastavitve toplote: nizka, srednja in visoka.
opremljen z varnostnim sistemom proti pregrevanju.
moč: 2x 60 w.
Podobni izdelki
SOGO
Sogo je špansko podjetje z več kot 25 leti izkušenj na področju proizvodnje visoko kakovostnih aparatov z elegantno obliko in posebnimi značilnostmi. Vsi izdelki so v skladu z evropskimi standardi in imajo certifikat RoHS (direktiva o omejevanju uporabe nevarnih snovi).

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme , merjenje uporabe platforme , napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.