Barva
zlato rumena
  • Hitra dostava
  • Samo še 1 izdelek
Dostava:
  • Hitra dostava za 1 kosov.
  • Čas dostave: med 08 Avgust - 12 Avgust
Prednosti:
  • 2.72 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačna dostava po vsej državi za naročila, plačana vnaprej nad 100EUR.
90 99 109 99 (-17%) ?
Opis
Deluje s 3 žarnicami tip E14, max 12W, niso priložene. Dimenzije vsakega senčila: P15xV13 cm.
Specifikacije
Title
Value
Dimenzije:
dolžina 30 cm/širina 30 cm/višina 166 cm
Teža:
1.7 Kg
Material:
senčila: steklo, dekorativni plastični dodatki, poliestrski električni kabli, plastičen dodatek za kabel, prašno barvana jeklena baza
Barva:
zlato rumena
Dokumenti
Čistiti s suho krpo.
Ne uporabljajte abrazivnih čistilnih izdelkov.
Sotto Luce
Že več kot 14 let svetila znamke Sotto Luce slavijo po vsej Evropi zaradi svojega sloga, geometrijskih proporcij in modernega videza. Čeprav vztrajamo pri tradicionalnih proizvodnih metodah, da bi zagotovili najvišjo raven kakovosti izdelkov, so naši inovativni modeli vedno na vrhu sodobnih trendov v dekorju doma. Tu pri Sotto Luce lahko našo filozofijo strnemo z eno besedo: ljudje. Cenimo znanje in obrt svojih zaposlenih ter poskušamo zadovoljiti potrebe in želje naših strank. Zato je Sotto Luce tako široko in upravičeno znana po svojih ročno pihanih in ročno okrašenih steklenih senčilih, ročno izdelanih tekstilnih senčilih in kovinskih okovjih, izdelanih na ročno upravljanih strojih. Vsi izdelki Sotto Luce so izdelani v Evropi, njihove sestavne dele pa zagotavljajo izključno zaupanja vredni evropski dobavitelji.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.