Ortopedska vzmetnica Body Rest 160x200 cm

SKU: 809004
Velikost
Dostava:
  • Čas dostave: med 15 December - 03 Januar
Prednosti:
  • 7.9 Vivre kreditne točke i
  • Brezplačno vračilo v roku 14 dni
  • Brezplačna dostava po državi za naročila nad 65 EUR.
79099
  • Uporabite kodo BF40SI v svoji košarici in izkoristite 40% dodatni popust na ta izdelek
Opis
Visoko elastična vzmetnica, mehka pena, dve strani, mehka do srednje čvrsta, tkanina ThermoSense.
visoko kakovostna vzmetnica iz visoko elastično peno in dvo plastne mehke pene za dodatno udobje. Pena z visoko elastičnostjo je odporna na tlak, se ne deformira in zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost. Telo dobi stabilno oporo v glavnih točkah stika z vzmetnico - ramena, pas in noge, ki zagotavlja pravilen položaj hrbtenice med spanjem.

Lastnosti:
* Narejeno v Italiji
* Raven udobja: mehka do srednje čvrsta
* Višina 21 cm
* Jedro je narejeno iz 17 cm plasti pene z visoko elastičnostjo
* 2 cm plast pene na obeh straneh pokrova za dodatno udobje
* Prešita izvedba s prefinjenim saten šivom in termo-regulacijskim ThermoSense tekstilom
* Visokokakovostni proti-alergijski materiali in materiali proti pršicam
Prevleka iz zelo zračnega materiala, visoka kakovost in inovativen dizajn. Tkanina je mehka in nudi žameten občutek na dotik s posebno proti alergijsko obdelavo in proti pršicam.
ThermoSense tekstil zagotavlja toplotno ravnotežje v vseh štirih letnih časih, je antialergen in je dober regulator temperature, to pomeni, da pozimi nudi toplino in poleti ohranja občutek hladu. absorbira vlago in ohranja stabilno telesno temperaturo. vlakna tekstilnega materiala tvorijo majhne zračne votline, ki zagotavlja stalen dotok zraka in omogoča, da koža diha. v tkanini je dodatna plast mehke pene, ki pomaga telesu, da se popolnoma sprostite.
Vse iSleep vzmetnice imajo dve strani, kar pomeni, da jih je mogoče obrniti navpično in vodoravno, ta proces ji daje daljši rok trajanja. Vzmetnice z dvema stranicama namestite na okvir vzmetnice z lamelami (posteljno dno). To omogoča stalen pretok zraka in preprečuje zadrževanje prahu in vlage. Priporočamo uporabo iSleep posteljnega dna, ker ima fleksibilne letve in absorbira pritisk na ležišče ter tako poveča udobje za boljši spanec in popolno sprostitev.
Vse iSleep vzmetnice so zrolane z vakuumskim postopkom, ki zagotavlja integriteto, čiščenje in higieno dokler se ne razvijejo, odprejo.
Specifikacije
Title
Value
Velikost:
160x200 cm (dolžina 200 cm/širina 160 cm/višina 22 cm)
Teža:
18.0 Kg
Material:
viskoza, polnilo: visco-elastična pena in Eliosoft pena
Dokumenti
Zagotovljena kakovost
Zagotavljamo vam, da je ta izdelek pristen ter da je podjetje Vivre pooblaščeno za prodajo tega izdelka
Ta izdelek lahko brezplačno vrnete v 14 dneh od prevzema
Navodila
Garancija: 16 let.
iSleep
Podjetje iSleep se je od nekdaj zelo zanimalo za izdelavo izdelkov, ki ponujajo najboljši možni spanec. Izdelki so se izboljšali, saj se je spoznanje podjetja iSleep o spanju povečalo. Delo z univerzo Wesleyan v Nebraski in pionirji, ko gre za spanje, je ustanovilo raziskovalno skupino za spanje, ameriški raziskovalni institut za spanje, ki je bil leta 1988 prvi neodvisni objekt za raziskovanje zdravega spanca in kako ga doseči. Sledilo je nekaj presenetljivih in pomembnih zaključkov. Kakovost spanja je zelo pomembna za zdravje, iz tega kako dolgo in kako dobro spimo, lahko napovedujejo, kako dolgo lahko živimo. Ugotovljeno je bilo tudi, kateri dejavniki prispevajo k zdravemu spanju in ti dejavniki so bili načrtovani v vzmetnicah iSleep. Združenje ASRI je nadaljevalo delo v prestižnih bolnišnicah in ameriških univerzah. ASRI je razvil spoznavanje strokovnjakov in pacientov po vsem svetu ter zavezo podjetja k širitvi raziskovanja tudi izven svojih izdelkov. Blagovna znamka iSleep je prepričana, da je spanje ključnega pomena za zdravje in nenehno si prizadeva, da bi na trg spravila najboljše spalne vzmetnice za bolj zdravo življenje.

V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov.