V skladu z novo uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), o zasebnosti podatkov, se strinjate z uporabo piškotkov za naslednje namene: pravilno delovanje platforme Vivre, merjenje uporabe platforme Vivre, napredne funkcije, kot so priporočeni izdelki in druge vrste funkcij, ki vam bodo omogočile, da vam pokažejo najbolj primerne ponudbe prek različnih tržnih kanalov. Kliknite tukaj za več podrobnosti

Digitalna tehtnica s telesno analizo Nixie Black

SKU: 989107 | Blagovna znamka: DomoClip

15.38

25.18 €

?
Glej sorodne izdelke

Enostavno vračilo v roku 30 dni

Brezplačna dostava po državi za naročila nad 55 EUR, do največ 3 kg.

Opis

  • Težo lahko izmerimo v kilogramih ali funtih.Opremljena z LCD-zaslonom, indikatorjem preobremenitve in indikatorjrm baterije, Ima funkcijo za samodejni izklop.Ima funkcijo za prikaz odstotka mišične mase in odstotka tekočine.Spomin: do 10 oseb.Avtomatski začetek in zaustavitev.Največja nosilnost: 180 kg.Natančnost tehtanja: 100 g.Deluje z CR2032 baterijami, ni priložena.

Podrobnosti izdelka

  • Dimenzije: dolžina 30 cm/širina 30 cm/višina 1.7 cm
  • Teža: 1.7 Kg
  • Material: steklo
  • Barva: črna

Domoclip je francoska blagovna znamka z 20 letnimi izkušnjami, ki ponuja celoten spekter sodobnih aparatov in funkcionalne opreme za vaš dom. Za izdelke Domoclip je značilna inovativnost in napredna tehnologija z visoko kakovostnimi materiali in elegantnim dizajnom. Domoclip izpolnjuje evropske standarde, ki zagotavljajo varnost in kakovost.

Zagotovljena kakovost

Zagotavljamo vam, da je ta izdelek pristen, ter da je podjetje Vivre pooblaščeno za prodajo tega izdelka

Ta izdelek lahko brezplačno vrnete v 30 dneh od prevzema

Top