UREDBA AKCIJE

“DARILO10”

1. IME. TRAJANJE

1.1. Ta uredba ("Uredba") se uporablja za akcijo, katero organizira družba VIVRE DECO SA s sedežem v Bukarešti, 22 Tudor Vladimirescu Bvd., Office Green Gate, 7. nadstropje, sektor 5, J40 / 3718/2012, CUI (matična številka) RO30010618, ki določa pravila za udeležbo.
1.2. Akcija poteka od 7. novembra 2018 od 9:00 ure do 12. novembra 2018 do 11:00 ure, za spletno nakupovanje na www.vivre.si, v okviru razpoložljivih zalog na območju Slovenije.
1.3. Uredba bo objavljena na dan, ko bo kampanja objavljena na spletni strani www.vivre.si

2. VSEBINA AKCIJE

2.1. Za vsako naročilo na spletni strani www.vivre.si, ki znaša najmanj 50 EUR, v navedenem obdobju, v katerem poteka oglaševalska akcija, pridobite darilni bon v višini 10 EUR, z vnosom kode: DARILO-10
2.2. Bon lahko uporabite samo enkrat in ga ni mogoče kombinirati z drugimi boni.

3. SPREMEMBA UREDBE. ODPOVED ALI PODALJŠANJE AKCIJE

3.1. Družba VIVRE DECO SA si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni to uredbo tako, da udeležence obvesti o spremembah na spletni strani www.vivre.si.
3.2. Družba VIVRE DECO SA si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli med svojim delovanjem začasno prekine ali prekliče oglaševalsko akcijo in jo razširi, obvesti udeležence o vsaki odpovedi, prekinitvi ali podaljšanju s prikazom na spletni strani www.vivre.si.
3.3. Spremembe uredbe ali veljavnosti oglaševalske akcije ne vplivajo na že oddana naročila, ki pa še niso bila dopolnjena v času spremembe.

4. KONČNE DOLOČBE

4.1. Pravila so prikazana in so na voljo na www.vivre.si za celotno trajanje akcije.
4.2. S sodelovanjem v tej akciji udeleženci izjavijo, da se strinjajo, da bodo spoštovali in upoštevali vsa pravila te uredbe.
4.3. Pravila o oglaševalski akciji dopolnjujejo Pravila in pogoji poslovanja, Pravilnik o zasebnosti in uporaba piškotkov, ki so na voljo na www.vivre.si/legal.
4.4. Vsi spori, ki se pojavijo med družbo VIVRE DECO SA in udeleženci akcije, se rešujejo sporazumno. Če to ni mogoče, pristojno sodišče rešuje spore v skladu z veljavno zakonodajo.
4.5. Podjetje VIVRE DECO SA ima pravico sprejeti vse potrebne ukrepe v primeru poskusov sistemske goljufije, zlorabe ali kakršnih koli drugih poskusov, ki bi lahko vplivali na ugled te oglaševalske akcije ali spletnega mesta www.vivre.si
4.6. Za vse informacije ali obrazložitve o akciji se lahko katerakoli zainteresirana oseba obrne na podjetje VIVRE DECO SA na 082880048 od ponedeljka do petka med 08.00 in 17.00 uro ali po elektronski pošti na kontakt@vivre.si.