UREDBA AKCIJE

7 let v vaših domovih

1. IME. TRAJANJE
1.1. Ta uredba ("Uredba") se uporablja za akcijo, katero organizira družba VIVRE DECO SA s sedežem v Bukarešti, 22 Tudor Vladimirescu Bvd., Office Green Gate, 7. nadstropje, sektor 5, J40 / 3718/2012, CUI (matična številka) RO30010618, ki določa pravila za udeležbo.
1.2. Akcija poteka 07.05.2019, od 07:00 do 23:20 ure za spletno nakupovanje na www.vivre.si, v okviru razpoložljivih zalog na območju Slovenije.
1.3. Uredba bo objavljena na dan, ko bo kampanja objavljena na spletni strani www.vivre.si

2. VSEBINA AKCIJE
2.1. Z vsakim naročilom na spletni straniwww.vivre.si , katero znaša najmanj 90 EUR, v času objave kampanje, lahko uveljavite splošni popust v višini 15%, z vnosom kode: RDAN15 in 20% popust izključno za premium stranke, z vnosom kode: RDAN20. Vsaka stranka lahko kodo uporabi samo enkrat, torej za dvojna naročila (hitra dostava + standardna), popust velja samo za eno naročilo.
2.2. Popusti oglaševalskih akcij se lahko kombinirajo z drugimi ugodnostmi, ponujenimi VIVRE kupcem pri nakupu izdelkov iz spletne trgovine. Pri nakupu izdelkov iz oglaševalske akcije lahko uporabite darilni bon v vrednosti 6€ za registracijo na spletni strani www.vivre.si

3. SPREMEMBA UREDBE. ODPOVED ALI PODALJŠANJE AKCIJE
3.1. Družba VIVRE DECO SA si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni to uredbo tako, da udeležence obvesti o spremembah na spletni strani www.vivre.si.
3.2. Družba VIVRE DECO SA si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli med svojim delovanjem začasno prekine ali prekliče oglaševalsko akcijo in jo razširi, obvesti udeležence o vsaki odpovedi, prekinitvi ali podaljšanju s prikazom na spletni strani www.vivre.si.
3.3. Spremembe uredbe ali veljavnosti oglaševalske akcije ne vplivajo na že oddana naročila, ki pa še niso bila dopolnjena v času spremembe.

4. KONČNE DOLOČBE
4.1. Pravila so prikazana in so na voljo na www.vivre.si za celotno trajanje akcije.
4.2. S sodelovanjem v tej akciji udeleženci izjavijo, da se strinjajo, da bodo spoštovali in upoštevali vsa pravila te uredbe.
4.3. Pravila o oglaševalski akciji dopolnjujejo Pravila in pogoji poslovanja, Pravilnik o zasebnosti in uporaba piškotkov, ki so na voljo na www.vivre.si.
4.4. Vsi spori, ki se pojavijo med družbo VIVRE DECO SA in udeleženci akcije, se rešujejo sporazumno. Če to ni mogoče, pristojno sodišče rešuje spore v skladu z veljavno zakonodajo.
4.5. Podjetje VIVRE DECO SA ima pravico sprejeti vse potrebne ukrepe v primeru poskusov sistemske goljufije, zlorabe ali kakršnih koli drugih poskusov, ki bi lahko vplivali na ugled te oglaševalske akcije ali spletnega mesta www.vivre.si
4.6. Za vse informacije ali obrazložitve o akciji se lahko katerakoli zainteresirana oseba obrne na podjetje VIVRE DECO SA na 082880048 od ponedeljka do petka med 08.00 in 17.00 uro ali po elektronski pošti na kontakt@vivre.si.